:

Luotettavuus ja toimivuus pohjana pitkälle asiakassuhteelle

Mirja-Liisa Tamminen päätti vuonna 2004 vaihtaa ammattia ja hankki oman kukkakaupan. Kukkatalo Muotikukka sijaitsee vajaat kolme kilometriä Lohjan keskustasta Helsingin suuntaan. Kukkatalolla on pitkät perinteet, sillä yritys on palvellut asiakkaita jo yli 20 vuotta.

Pitkään on kestänyt myös Kukkatalo Muotikukan ja Opasmedian yhteistyö. Asiakassuhde on jatkunut vuodesta 2007, ja Tamminen on ollut niin tyytyväinen palveluun, että päätti karsia näkyvyydet muista yrityshakemistoista.

— On vaikea tietää, missä pitäisi olla näkyvissä, että asiakkaat löytäisivät tiedot. Minulla on ollut monessa palvelussa tietoja, mutta nyt olen keskittänyt näkyvyyden Opasmedian palveluihin, Tamminen kertoo.

— Palvelu ei ole kallis, mutta tiedot näkyvät sekä Lohjaoppaassa, Yritysoppaassa että Puutarhaoppaassa ja löytyvät hyvin Googlen kautta.

Tuttu myyjä muistaa asiakkaan ja osaa tarjota oikeanlaista näkyvyyttä

Opasmedian palvelu on tuntunut myös henkilökohtaiselta ja luotettavalta. Mirja-Liisasta ja Opasmedian myyjästä Sirpasta on vuosien varrella tullut jopa ystäviä. Tutun myyjän kanssa on myös helppo löytää oikeat näkyvyysratkaisut.

— Joskus heti synkkaa jonkun kanssa. Meillä on Sirpan kanssa hyviä juttuja, hän on osannut hyvin myydä. Meistä on tullut hyvät ystävät, kun olemme jutelleet. Sirpa myös osaa hyvin ehdottaa asioita näkyvyyteen, ja me olemme tätä hioneet pitkään.

Kukkatalo Muotikukka on tunnettu kauniista kimpuistaan, jotka sidotaan laadukkaista, tuoreista kukista. Valikoimiin kuuluu myös leikkokukkia, amppeleita, ruukkukukkia ja ulkokukkia, ja kaupan oman pihan parkkipaikalle mahtuu tulemaan vaikka rekalla.

Saavutetut hyödyt

  • »Kukkatalo Muotikukka yrityshaussa
  • » Opasmedian näkyvyys riittää, muut palvelut voi karsia pois
  • » Edulliseen hintaan saa sekä näkyvyyttä monessa paikassa että hyvän sijoituksen Googlessa
  • » Tutuksi tullut myyjä tietää, mitä asiakas tarvitsee

Referenssit

Luotettavuus ja toimivuus pohjana pitkälle asiakassuhteelle
Kukkatalo Muotikukka / Mirja-Liisa Tamminen
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus