:

Ravintolat

Ravintola · ravintolat · ravintoloita · Lohja

Hakuehdolla ravintolat löytyi yhteensä 54 yritystä. Tulokset 1—20:

Ravintola Pandora LOHJA

Pizzeria, ravintola

Ravintola Pandora on viihtyisä ruoka- ja seurusteluravintola Lohjalla Ojamon ostoskeskuksessa. Pizzeriasta saat herkulliset ruoat koko perheelle.

Palvelu:ruokaravintola
Sijaintikunta:Lohja
 
 

Rosso Lohja LOHJA

S-ryhmän jäsen

Ruokaravintola

Italialaishenkinen koko perheen Rosso tarjoaa Sinulle varsinaisen makumatkan pizzojen, pastojen, bruschettojen sekä pihvi- ja broileriruokien maailmaan. Tomaatin, juustojen, yrttien ja valkosipulin maut ovat antaneet leimansa Rosson annoksiin.

Sijaintikunta:Lohja
Hakusana:lapsiperheiden ravintola
 
 

Gasthaus Lohja Oy LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Hotelli, juhlapalvelu, ravintola, tilausravintola, majoitusta, kokoustilojen vuokrausta, aamiaista, kokoustilat, saunatilat

Idyllinen hotelli keskustan tuntumassa. Hotellissa on tunnelmallinen kellari-ravintola kabinetteineen sekä baari ja kesäterassi. Ravintola toimii myös tilausravintolana ja kokouspaikkana 5-45 henkilölle. 1,2,3-4 hengen huoneet niin työasioissa kuin vapaa-aikana matkustaville. Huonehintoihimme sisältyy maittava buffet-aamiainen, iltasauna, WLAN sekä pysököinti.

Sijaintikunta:Lohja
 
 

Juhlapalvelu Villi Kriikuna LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Juhlapalvelu, tilausravintola

Tervetuloa viettämään juhlia tai ruokailemaan ryhmällä viehättävään Villi Kriikunaan. Paikka on 1910-luvulta ja siaitsee pikkukaupungin ihastuttavassa sydämessä. Romanttinen Juhlapaikka Villikriikuna tarjoaa herkkujaan talon sisällä sekä salaisessa puutarhassa kriikunapuiden alla 50 asiakkaalle. Tervetuloa nauttimaan menneenajan tunnelmasta. Avoinna tilauksesta ryhmille. Soita ja kysy lisää!

Sijaintikunta:Lohja
Palvelu:tilausravintola
 
 

Lylyisten Kartano - Kultapalikat Oy LOHJA

Juhlapalvelu, tilausravintola

Lylyisten Kartanossa löytyy majoitustilat 60 henkilölle. Kartanossa on 12 huonetta ja lisäksi alueella on 5 vuokrattavaa mökkiä. Cateringpalvelua tarjoamme kartanolla sekä asiakkaan omissa tiloissa. Teemme menut yhteistyössä asiakkaan kanssa tilauksen mukaan. Aukioloajat: ma-la 9-17. Tavoitat meidän myös muina aikoina. Kysy tarjousta!

Sijaintikunta:Lohja
 
 

Opus K LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Ravintola

 
 
 
 
 
 

London LOHJA

Ravintola

 
 
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Lohjalta:

Toimialat Lohjalta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Lohjan Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus